SCHNITZEL KONING IJSSELSTEIN

SCHNITZEL KONING IJSSELSTEIN De lekkerste Schnitzels en de meest malse Spare Ribs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 211 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Schnitzel Koning IJsselstein. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 20:17 Wat een heerlijke schnitzels. Voor herhaling vatbaar
24 jun 2022 om 2:15 De schnitzel en jagersaus waren beide heel lekker en ik heb zowaar de salade ook gegeten. Was allemaal perfect en goed warm. Bezorging exact op aangegeven tijd. Helemaal goed!
19 jun 2022 om 22:29 Wat normaal altijd prima is viel het vandaag erg tegen en was het teleurstellend. Dit is wat we normaal niet gewend zijn en hopelijk eenmalig. Bevroren salade, geen saus en de kipnuggets waren koud. Nogmaals, normaal gesproken echt goed
19 jun 2022 om 20:41 Gewoon best
18 jun 2022 om 12:05 Was heel lekker en op de bezorgtijd geleverd
16 jun 2022 om 15:28 de spareribs waren koud en nogal vet heel jammer
16 jun 2022 om 6:23 Good quality food! We ordered extra fries because it didn’t say fries were included, so that was a bit wasteful. Other than that would order again!
12 jun 2022 om 21:03 Ik vond de snitzels groot maar taai niet zo geslaagd en dat voor die prijs had ik er meer van verwacht
9 jun 2022 om 21:16 Eten netjes verpakt en goed warm. Bezorging was snel en vriendelijke bezorger.
29 mei 2022 om 21:55 Het eten was goed warm en erg goed. Ook keurig verzorgd en verpakt. Een aanrader! De lange bezorgtijd komt overigens ook doordat we in Nieuwegein wonen...
23 mei 2022 om 9:23 Prijs kwaliteit verhouding is goed
20 mei 2022 om 21:33 Duurde lang en eten was helaas lauw. Ben ik niet gewend